Haarzicht Vleuten

Heerlijk rustig wonen in Haarzicht

Het project Haarzicht bestaat uit vijf buurten. Allemaal hebben ze een andere woonsfeer. De Dorpsrand, het Centrale deel, De Erven, De Lanen en De Parkzoom zijn verschillend door de manier waarop de wegen lopen, de huizen op de kavel staan en door de architectuur. Heel prettig, want zo kunt u kiezen voor een nieuwbouw buurt die bij u past.

Het ‘Centrale deel’ wordt de eerste buurt

De eerste woningen verkopen we in het Centrale Deel bij het Dorpspark. Fase 1 vindt u aan de zuidkant van het park. Hier is de sfeer dorps en kleuren straten groen door de bloeiende parkbomen. De nieuwbouw vormt met elkaar hoven, waar ruimte is om te parkeren en of te spelen. Er zijn ook woningen met parkeerplaats op eigen terrein en bezoekers parkeren op straat.

Haarzicht heeft een eigen dorpspark

Het Centrale Deel wordt doorsneden door de archeologische zone, de voormalige Sloot van Themaat. Hier maken we een heerlijk dorpspark voor iedereen. In het park komen veel bomen, gras en andere beplanting. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is en er voorzieningen zijn voor kinderen om te spelen.

Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”
  • Campagnebeeld Haarzicht Vleuten
  • Impressie Haarzicht Woonruimte
  • Impressie Haarzicht Keuken
  • Impressie Haarzicht Woonkamer
  • Impressie Haarzicht Woonkamer
  • Impressie Haarzicht Woonkamer
  • Impressie Haarzicht Woonkamer

Elke keer weer nieuwe informatie over Haarzicht

De nieuwbouwwoningen in Haarzicht worden gefaseerd verkocht. Buurtje voor buurtje en soms splitsen we die buurten ook nog op. Zo groeit de nieuwbouwwijk in Vleuten op een natuurlijke manier. Zodra er meer bekend is of over de plannen, zetten we het op deze website. Wilt u niets missen van Haarzicht? Schrijf u dan in als belangstellende.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht