Uw woonreis met als eindbestemming uw droomhuis in Haarzicht

Haarzicht is anders dan alle andere nieuwbouwprojecten die u kent. De locatie, de duurzaamheid (nul-op-de-meter) en de uitstraling en indeling van uw woning zijn natuurlijk al heel bijzonder, maar ook de reis er naartoe. Van eerste kennismaking tot en met de oplevering van uw woning doorloopt u namelijk een aantal heldere stappen. Op elk punt in het traject kunt u persoonlijke en financiële keuzes maken en zo uw eigen droomwoning vormgeven. Wij helpen u bij elke stap in het proces zodat u zich kunt richten op de leuke dingen van een nieuw huis. U leest het hierna in onze stappen van de woonreis.

Stap
1

De reis begint…

Stap 1

Het project is volop in voorbereiding en de start verkoop voor de eerste fase staat gepland voor begin van 2018. Maar voor het zo ver is wilt u natuurlijk weten wat u straks allemaal kunt verwachten. U ontdekt het in stap 1.

Bent u klaar voor de woonreis naar uw ultieme droomwoning? Bekijk dan nu alvast de locatie en de artist impressions en plattegronden van de woningen. Kies vervolgens de woning die het beste bij u past en schrijf u in als belangstellende! Wij houden u dan op hoogte over de definitieve datum van de start verkoop en de toewijzingsprocedure.

Stap
2

Creëer alvast uw eigen droomwoning met de woonconfigurator

Stap 2

U bent al lekker op weg. U heeft een beeld gekregen van uw bestemming en u bent enthousiast. U kunt alvast uw eigen droomwoning samenstellen aan de hand van de woonconfigurator.

Heeft u een woning gekozen, dan kunt u deze zelf indelen met behulp van onze woonconfigurator. Stap voor stap kiest u uw eigen indeling en afwerking. Gaat u voor een grotere woonkamer door middel van een uitbouw of een extra slaapkamer door het plaatsen van een dakkapel? Er zijn genoeg mogelijkheden om uw woning naar uw eigen woonwensen in te delen. U ziet gelijk uw op maat gemaakte woning, inclusief de prijs. De woonconfigurator zal vlak voor de start verkoop op de website komen te staan.

Stap
3

Kom sfeer proeven en laat u inspireren en adviseren.

Stap 3

Omdat u zich als geïnteresseerde heeft ingeschreven, ontvang u een uitnodiging voor de start verkoop.

Wij verwachten begin dit jaar de eerste woningen online in verkoop te brengen. Alles wat u wilt weten over de woningen kunt u in de online brochure vinden. Uiteraard kunt u dan ook de verkooptekeningen online downloaden. Ondanks dat straks alle uitgebreide verkoopdocumentatie online beschikbaar is, kan het zijn dat u nog vragen heeft. Daarom zullen wij tijdens de online verkoop een meet and greet organiseren. Tijdens de meet and greet is het verkoopteam van Haarzicht aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en toelichting te geven over de diverse mogelijkheden op het gebied van meerwerk of eventueel afwerkingspakketten. Vergeet u vooral niet uw eigen ontwerp van uw droomwoning die u heeft gemaakt in de woonconfigurator mee te nemen. U ontvangt vanzelf een uitnodiging voor de meet and greet waarvoor u zich kunt aanmelden.

Voordat u zich definitief inschrijft voor een woning is het natuurlijk goed u eerst uitgebreid te oriënteren op uw financiële mogelijkheden. Zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan als u een woning krijgt toegewezen. Kijk daarvoor alvast eens op hetkangewoon.nl. Voor een slimme hypotheek op maat.

De sluitingsdatum voor online inschrijving voor een woning zal circa 1 tot 2 weken na de start van de online verkoop zijn. Bij overschrijving zal de toewijzing plaatsvinden door middel van loting door de ontwikkelaar.

  In deze stap:
 • Schrijf u online in voor een woning
 • Heeft u nog vragen? Kom dan naar de meet and greet aan laat u verder informeren
 • Bent u één van de gelukkigen? U hoort het circa 2 weken na de start van de online verkoop

Stap
4

U heeft een woning toegewezen gekregen. En nu?

Stap 4

Bent u één van de gelukkigen die een woning krijgt toegewezen? Dan krijgt u een gesprek met de makelaar voor de ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst en kunt u aan de slag met uw hypotheek en de inrichting en indeling van uw woning.

Het is zover. Uw bestemming komt nu echt in zicht. U heeft een woning toegewezen gekregen en u krijgt een afspraak met de makelaar. Tijdens het eerste gesprek ontvangt u de overige (digitale)verkoopdocumentatie. Na het eerste gesprek krijgt u even de tijd (circa 1 week) om alles door te nemen en een definitieve keuze tot aankoop te maken.

Het is mogelijk dat u individuele, aanvullende ruw- en/of afbouwwensen hebt, die niet zijn vermeld in de koperskeuzelijst. Uw individuele wensen worden door de woonadviseur in behandeling genomen en getoetst. De eventuele meerprijs van uw wens, alsmede de eventuele consequenties voor de bouwtijd worden berekend en aan u teruggekoppeld.

  In deze stap:
 • U heeft een woning toegewezen gekregen
 • U ontvangt een uitnodiging voor een gesprek met de makelaar en eventueel financieel adviseur
 • U kiest grotendeels uw meerwerkwensen aan de hand van de woonconfigurator
 • U neemt alle verkoopdocumentatie door

Stap
5

U kunt vertrekken; de ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst

Stap 5

U weet het zeker, dit wordt uw droomhuis. U ondertekent de koop- en aannemingsovereenkomst

Voordat u in het 2e gesprek met de makelaar de koop- en aannemingsovereenkomst ondertekent adviseren wij u alvast na te denken over de indeling en afwerking van de woning. Met de woonconfigurator en uitgebreide koperskeuzelijst kunt u nu alvast (in grote lijnen) bepalen of u gaat voor de uitbouw, de dakkapel of zolderindeling en kunt u deze wensen meenemen in de koop- en aannemingsovereenkomst van uw woning. Hierdoor kunt u uw wensen meenemen in uw hypotheek. Zo wordt uw droomhuis niet alleen helemaal naar uw smaak, maar is deze, tegen maandelijks relatief lage extra lasten, bij oplevering grotendeels klaar. En uw wensen vallen allemaal onder (Woningborg) garantie, ideaal toch?

  In deze stap:
 • U maakt een definitieve keuze voor uw droomhuis
 • U ondertekent de koop- en aannemingsovereenkomst bij de makelaar
 • U regelt uw financiering

Stap
6

U bent onderweg; de kopersbegeleider

Stap 6

In deze fase kiest u definitief voor uw meerwerk, sanitair, tegelwerk en meer.

Uw droomhuis is van u, ook al moet het natuurlijk nog gebouwd worden. Als 70% van de woningen verkocht is en de omgevingsvergunning onherroepelijk is start de bouw. En ondertussen zet u de puntjes op de i. De kopersbegeleider nodigt u in deze fase uit voor een gesprek in de showroom. Hij of zij begeleidt u bij de definitieve (bouwkundige) opties en overige meerwerkwensen die helemaal afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie. De woningen zijn inclusief keuken en tegelwerk en sanitair. U kunt dan ook een afspraak maken met de showrooms om uw keuze hierin te maken. Wij hebben alvast diverse indelingsvarianten en uitbreidingsopties en overig meerwerk maar ook de afwerking van uw woning voor u in de woonconfigurator uitgewerkt.

  In deze stap:
 • U heeft uw huis gekocht
 • U bepaalt de definitieve indeling en afwerking van uw woning
 • De bouw start als 70% van de woningen verkocht is en de omgevingsvergunning onherroepelijk is
 • Uw hypotheek is rond en u gaat naar de notaris

Stap
7

De bestemming komt in zicht. Uw huis wordt gebouwd.

Stap 7

Op het moment dat de omgevingsvergunning is afgegeven gaat de bouw van start. Maak tijdens deze periode kennis met uw nieuwe buren en kom regelmatig kijken op de bouw.

In deze laatste fase gaat de bouw van uw woning van start. U heeft alles geregeld, uw eindbestemming van uw droomwoning komt in zicht. U wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start bouw en daarna houden we u op de hoogte van de vorderingen. Kom geregeld kijken hoe het staat met de bouw en wie weet, ontmoet u al uw nieuwe buren.

  In deze fase:
 • U ontvangt een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de start bouw
 • U ontvangt geregeld foto’s en video’s van de voortgang van de bouw
 • Er worden kijkmiddagen georganiseerd om te kijken hoe uw woning gebouwd wordt
 • De datum voor de start bouw is bekend

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht