Maak van je huis een thuis

Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Op deze projectsite ontdek je alles wat je moet weten over het project, de woningen en hoe je de eerste stappen kunt zetten richting de aankoop van het nieuwe huis. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw nieuwbouwwoning overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je straks terecht bij Homestudios by BAM.

Ontdek de unieke mogelijkheden van je woning

Bij Homestudios ontdek je welke unieke mogelijkheden je tot je beschikking hebt om van je nieuwe huis een thuis te maken. Dat begint al bij de indeling. Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom eerst per verdieping de indeling die het beste aansluit bij je specifieke woonwensen. Een uitbouw, extra kinderkamer, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? Door persoonlijke keuzes te maken uit de beschikbare indelingsvarianten, creëer je zelf een omgeving waarin je heerlijk (met je partner of gezin) kunt ontspannen en genieten.

Deels of helemaal woonklaar

Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV
Makelaar

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV

Beumer Garantiemakelaars
Makelaar

Beumer Garantiemakelaars