Verkoop twee-onder-één-kapwoningen fase 3 gestart

Geplaatst op 13-06-2019

U kunt zich nu inschrijven voor een woning  in Haarzicht fase 3!

De inschrijftermijn is van 13 juni tot en met 24 juni (maandag) 23:59 uur. Hierna vindt de eerste toewijzing plaats. Toewijzing vindt plaats op basis van de online inschrijvingen. Bij toewijzing van een woning in Haarzicht fase 3, zal in de week van 24 juni telefonisch contact met u opgenomen worden om een afspraak te maken voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Waar mogelijk wordt maximaal rekening gehouden met uw eerste keuze, bij meerdere kandidaten zal een interne digitale toewijzing plaatsvinden*. Ook zal er rekening gehouden worden met aantoonbare financiële haalbaarheid.

Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle verkoopdocumentatie in de online brochure te bekijken voordat u een keuze voor een woning maakt.

Op woensdag 19 juni is er van 17:30 - 19:30 uur een Meet & Greet bij Hoeve Wielrevelt.

  Aanmelden Meet & Greet »  


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de verkoopmanager of de makelaars.

* Indien u deelgenomen heeft aan de klankbordgroep of aan het consumentenpanel bij de co-creatie sessies van de ontwikkelingen van het plangebied krijgt u voorrang bij de toewijzing. Dit zal worden getoetst.

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV
Makelaar

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV

Beumer Garantiemakelaars
Makelaar

Beumer Garantiemakelaars