Nul extra kosten in de duurzaamste buurt van Vleuten

Uw eigen energie opwekken, zelf bepalen wat u daarvan gebruikt en bij ‘normaal gebruik’ uitkomen op nul energielasten. Daarbij ook nog eens genieten van optimaal wooncomfort dankzij vele extra’s. Dat kan in uw Nul Op De Meter huis (NOM-huis) in Haarzicht! En dit alles voor nul extra investeringskosten! Deze zijn al in de koopsom inbegrepen.

U bent met het kopen van een NOM-huis gewoon voordeliger uit. Waarom? De extra financieringskosten zijn lager dan de energiekosten die u normaal heeft. Sterker nog. U kunt bij het kopen van een NOM-huis € 25.000,00 meer lenen. U kunt uw voordeel zeer eenvoudig berekenen op www.hetkangewoon.nl. Of laat u telefonisch informeren door de klantenservice, zij nemen graag contact met u op.

De zonnepanelen op het dak, de uitstekende isolatie, de mechanische ventilatiesysteem dat CO2 wordt gestuurd, de vloerverwarming met een warmtepomp die de ‘ouderwetse’ cv-ketel vervangt en uw huis in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt. Deze maatregelen maken van uw NOM-huis een energieneutrale woning en zorgen bovendien voor een altijd aangenaam binnenklimaat. Hoe comfortabel wilt u het hebben?
Bekijk de video onder aan deze pagina voor informatie over een NOM-huis.

Het kan nóg veel comfortabeler. Uw NOM-huis in Haarzicht kent namelijk een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt uw woning zeer compleet opgeleverd, zoals onder andere met een Siematic Keuken en luxe sanitair en tegelwerk.

De feiten over Nul Op De Meter Huizen

Nog even de belangrijkste aspecten van een NOM-huis op een rijtje.

  • Een NOM-huis heeft zonnepanelen;
  • NOM-huizen worden volgens de nieuwste technieken gebouwd en zijn daardoor uitstekend geïsoleerd;
  • De mechanische ventilatie in een NOM-huis wordt automatisch geregeld;
  • De warmtevoorziening in huis verloopt via een warmtepomp;
  • De vloerverwarming levert zowel warmte als kou;
  • De woonlasten zijn lager.

In de Haarzicht gaat men verder

Duurzaamheid gaat niet alleen over energie. Ook de omgeving van een NOM-huis moet ‘groen’ en duurzaam zijn. Zo is er in Haarzicht veel aandacht voor het behoud van de huidige natuurlijke omgeving en komt er in Haarzicht ook veel nieuwe groen zoals een dorps park en veel planten en inheemse boomsoorten die een grote diversiteit aan beestjes aantrekt. Dit draagt bij aan een gezond, ecologisch klimaat.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht

Error during XSLT processing