Aanbod: 29 Twee-onder-één-kapwoningen in Haarzicht

Heerlijk rustig wonen in Haarzicht

De verkoop van de laatste woningen in fase 3 is gestart. Deze 29 twee-onder-één-kapwoningen in Haarzicht zijn een vervolg van de woningen van fase 2 en voornamelijk gesitueerd in de buurt De Lanen en een deel De Parkzoom. Deze deelgebieden hebben een verbinding met het Wielrevelt, de archeologische zone en het bosje van Goes. Het gebied heeft een lage woningdichtheid en de openbare ruimte krijgt een landelijk karakter. Het landelijke beeld wordt gerealiseerd door smalle straten zonder trottoir. Deze worden geflankeerd door grasbermen met bomen. Vanaf de straat lopen inritten naar de woningen waar parkeren op eigen terrein plaatsvindt.

De architectuur kenmerkt zich door een landelijke architectuur stijl, refererend naar de woningen in de omgeving. Zo hebben de woningen lage goten en lange dakvlakken en mooie overstekken, houten gevelbekleding en luiken. Het metselwerk is in genuanceerd donkerrood, antraciet of wit (geverfd). De houten gevelbekleding en luiken zijn wit of grafietgrijs wat de woningen een moderne en strakke uitstraling geeft. De dakbedekking bestaat uit antraciet keramische dakpannen en enkele woningen hebben een rieten dak. De woningen zijn zogenaamde nul-op-de-meter-woningen en zijn dus energieneutraal. De woningen zijn voorzien van zeer goede isolatie, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp. U bespaart hiermee maandelijks in uw energielasten en u bent klaar voor de toekomst!

De twee-onder-één-kapwoningen bestaan uit drie types: Type Odette heeft verschillende varianten, van semi vrijstaand, een dwarskap of langskap of met een zijuitbouw wat nog meer leefruimte biedt in de woonkamer. Type Oswald heeft door zijn rieten kap, overstekken en luiken de uitstraling van een boerderette. En tenslotte past type Gerlof door zijn puntkap met de verlaagde dakgoten, de luiken en de bijzondere metselwerk details prima in de landelijke sfeer van de omgeving.

Alle woningen hebben een ruime (woon)keuken en living met openslaande deuren naar de tuinen. Op de 1e verdieping zijn er 3 tot 4 slaapkamers, een badkamer en een separaat 2e toilet. Op de ruime 2e verdieping is een standaard aparte technische ruimte voor o.a. opstelplaats voor wasmachine- en droger. Tevens is deze verdieping standaard voorzien van (dak)ramen waardoor deze geschikt is voor 1 of 2 (slaap)kamers. Tenslotte is het afwerkingsniveau hoog met o.a. een Siematic keuken en luxe tegelwerk en sanitair.

Kijk in de online brochure voor meer informatie over de woningen, de mogelijkheden van MijnHomestudios voor het meerwerk of een virtuele tour van de buitenkant en binnenkant van de woning.

Heeft u belangstelling in de twee-onder-één-kapwoningen van fase 3?

Schrijf u in als belangstellende en u ontvangt een persoonlijke link om u online in te schrijven voor het woningtype en bouwnummer van uw voorkeur.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

KavelWoningtypeStatusKavelopp.Woonopp.KamersPrijsPlat.
60Odette G3 langskap 163 m2 GBOTe koop279 m²163 m²5 € 642.000
94Gerlof H4 en H4s 173 m2 GBOTe koop282 m²173 m²5 € 645.000
95Gerlof H4 en H4s 173 m2 GBOTe koop267 m²173 m²5 € 639.900

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV
Makelaar

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV

Beumer Garantiemakelaars
Makelaar

Beumer Garantiemakelaars