Nieuwbouw en duurzaam kopen in Vleuten

Bent u ook zo verknocht aan Vleuten of lijkt het u een leuke plek om te gaan wonen? Dan krijgt u nu de kans om een schitterend nieuwbouwhuis te kopen op een heel bijzondere locatie in de eerste duurzame wijk van Utrecht met nul-op-de-meter-woningen. Haarzicht wordt namelijk gebouwd op de goede gronden van Vleuten. Hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Landgoed Haarzuilens ligt in uw ‘achtertuin’ en even verderop vindt u Kasteel de Haar en de Haarrijnseplas.

Nieuw wonen met de voorzieningen van Vleuten dichtbij

Doordat Haarzicht aan het bestaande dorp grenst, geniet u hier gelijk van alles wat Vleuten te bieden heeft. En dat is best veel voor zo’n klein dorp. Er zijn landelijk bekende winkelketens, lokale ondernemers, scholen, gezondheidszorg, goede horeca en volop recreatie- en sportmogelijkheden. Daarbij heeft Vleuten een station en Leidsche Rijn en Utrecht liggen praktisch om de hoek.

Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”

Haarzicht Vleuten

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Rust, ruimte en natuur

Wonen in Haarzicht is wonen in een oerhollands landschap. U woont hier landelijk en natuur en groen zijn vlakbij. Het Máximapark is minder dan een kwartier fietsen. Hier kunt u heerlijk wandelen, sporten, met een bootje varen en tot rust komen in de natuur. Iets verder weg, op slechts 30 autominuten ligt het Zeisterbos, een oud bos met een bijzondere bodembegroeiing. Vogelaars kunnen hier hun hart ophalen vanwege de grote variëteit aan vogels. In de nabijheid van Haarzicht is ook het boerenlandschap goed zichtbaar, bij deze boeren kunt u ook diverse streekproducten halen zoals geitenkaas, limousinvlees, appels en peren.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht