6 Vrije Kavels in Haarzicht

U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerderij of een plattelandswinkel als buren en een kasteel bijna in uw achtertuin!

Het is een droom van velen, en enkele zijn u al voor geweest: het bouwen van een eigen huis. Natuurlijk zijn er bestaande woningen die aansluiten bij uw eigen ideeën. Maar het summum van woongenot is toch wel het ontwerpen van de woning die perfect op uw eisen en wensen is toegesneden.

De 6 vrije kavels, welke gelegen zijn in deelgebied Parkzoom, nabij het bosje van Goes en het Wielrevelt, ziijn verkocht. De kavels variëren van 410 m2 tot 1055 m2. Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de kavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning. Binnen het beeld-kwaliteitsplan voor Haarzicht heeft u nog genoeg gelegenheid om uw ideeën te realiseren. Er zijn ruime normen opgesteld voor de bebouwing per kavel. Ook de maximale volumes per kavel bieden u alle speelruimte. Qua architectuur spreekt het voor zich dat het algemene beeld van Haarzicht, deelgebied Parkzoom, leidend zal zijn: niet alleen wat de toekomstige bebouwing van geheel Haarzicht betreft, maar ook het unieke decor van Vleuten. Hier past een vormgeving die teruggrijpt naar het verleden, met natuurlijke materialen die door veroudering alleen maar mooier worden. En dan is het aan úw inspiratie en die van uw eigen architect om definitief vorm te geven aan uw woondroom...

Woonbuurt Parkzoom

De Parkzoom ademt de sfeer uit van een villapark. Hier woont u ultiem landelijk. Wat een rust en ruimte! Zeker omdat hier veel vrijstaande woningen komen. Tussen de huizen door kijkt u uit op het bosje van Goes, het Archeologisch park en het Wielrevelt. Uw tuin is natuurlijk uw eigendom, maar door de natuurlijk begrenzing, wordt het onderdeel van het landschap. De school van Haarzicht ligt aan de rand van de Parkzoom en vormt de overgang naar het Centrale Deel.

Kavels

Waar wilt ú graag wonen? Heeft u al een indruk waar u straks wilt wonen? Op de kavelkaart ziet u welke kavels straks kunnen worden bebouwd. Zo kunt u precies de plek bepalen die uw voorkeur heeft. En wilt u de details weten van de kavel die u op het oog heeft? Raadpleeg dan even het bijbehorende kavelpaspoort.

We hebben de belangrijkste toetsingscriteria voor u op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we voor u het document "Stappenplan & Aandachtpunten bij het bouwen op een vrije kavel" opgesteld waar we u meer informeren over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een kavel en welke stappen u dient te doorlopen. Alle overige voorschriften en toetsingscriteria zijn te vinden in het bestemmingsplan, stedenbouwkundigplan en het beeldregieplan welke u als download op de website kunt vinden.
 

Per kavel

  • Kavel 130 = totale kaveloppervlakte 572 m2, bebouwingsvlak 242 m2, zonligging zuid west
  • Kavel 131 = totale kaveloppervlakte 1055 m2, bebouwingsvlak 584 m2, zonligging zuid
  • Kavel 132 = totale kaveloppervlakte 931 m2, bebouwingsvlak 409 m2, zonligging zuid
  • Kavel 133 = totale kaveloppervlakte 823 m2, bebouwingsvlak 428 m2, zonligging zuid
  • Kavel 138 = totale kaveloppervlakte 410 m2, bebouwingsvlak 191 m2, zonligging zuid
  • Kavel 141= totale kaveloppervlakte 609 m2, bebouwingsvlak 414 m2, zonligging zuid

Bekijk de brochure voor de 6 vrije kavels fase 3.1

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV
Makelaar

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten BV

Beumer Garantiemakelaars
Makelaar

Beumer Garantiemakelaars