De woningen uit deze fase zijn allemaal verkocht!

Het woningaanbod van fase 1 in Haarzicht

AM verkoopt in fase 1 van het Centrale Deel 49 eengezinswoningen. U heeft in de basis de keuze uit twee verschillende types. Type Welmoed is 122 of 126 m² groot en de eengezinswoningen type Nobel hebben een woonoppervlakte tussen de 150 en 161 m². Onderling verschillen de nieuwbouw woningen nog wel van elkaar in kleur van de gevel, kaphoogte en bijzondere details.

Meer informatie over de eerste nieuwbouw huizen in Haarzicht

De eerste nieuwbouw die we verkopen in Haarzicht wordt gebouwd in het Centrale deel. De sfeer is dorps en dat komt ook door de architectuur. Mooie details en diversiteit in de gevels en de ramen (met onder andere roedeverdelingen of ronde ramen) zorgen voor veel variatie.

Nul op de meter

Alle nieuwbouwwoningen zijn zogenaamde nul-op-de-meter-woningen en hebben een luxe Siematic keuken en standaard mooi tegelwerk en sanitair. Geniet u straks in uw lekkere voor- en achtertuin en parkeert u uw auto in het besloten parkeerhof of op eigen erf?

Woningconfigurator

De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. Realiseer straks uw woonwensen met de woningconfigurator en kies uit diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Uw huis woonklaar laten opleveren behoort ook tot de mogelijkheden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Haarzicht Vleuten “Op goede gronden”

“Haarzicht, op goede gronden”

Contactgegevens Haarzicht